Kokkilan kisat

Huom! Seuraavat Kokkilan kisat järjestetään jälleen lauantaina, 5.1.2019! 

Kokkilan kisat pidettiin jälleen lauantaina 6.1.2018,  kello 12:00 alkaen. Aamu valkeni hieman sateisena, mutta tapahtuman alettua saimme mukavan sään, taivaalta leijaili kauniita valkoisia lumihiutaleita. Tällä kertaa olimme saaneet ennätysmäärän ilmoittautumisia, aamulla meillä oli 101 osallistujaa eri lajeissa. Ennen yhtätoista saimme vielä neljä jälki-ilmoittautujaa ja viesteihin jokusen täydennyksen. Sairastuminen esti muutaman henkilön osallistumisen.  Tällä kertaa uutena lajina kokeiltiin 50 m rintauintia. Lajin suosio yllätti järjestäjät, kun ilmoittautumisia tuli yli 30! Moni myös kehui, että oli kiva, kun nyt voi uida myös 50 m. Viestijoukkueita syntyi lopulta seitsemän, saatiin hyvät kisailut uintiseurojen kesken. Kisapäivänä oli kaikenkaikkiaan 51 lähtöä, arvontaan ja palkintojenjakoon pääsimme vasta vähän ennen kolmea.

Kisat avasi tällä kertaa monelle avantouimarille tuttu Mika-Pekka Näykki Turun Avantouimareista. Salon ja Turun avantouimarit ovat tehneet jo pidemmän aikaa yhteistyötä mm. kisamatkojen järjestelyiden merkeissä. Tunnelma oli iloinen ja riehakas. Jokainen uimari oli voittanut itsensä suorituksen jälkeen. Kisan tulos kiinnostaa ja siksi julkaisenkin lopullisen eräjaon ja eräkohtaiset ajat. Tässä myös lopulliset tulokset aiempien vuosien tapaan.

Kahvio oli suosittu paikka tapahtuman aikana. Myynnissä oli jälleen hernekeiton ja makkaran lisäksi kahvia, Tarjan leipomia munkkeja ja muuta maittavaa. Arvonnassa palkintoina oli TV:n lisäksi mm. digikamera, Kokkilan kisapaitoja, ym. Jännittävän arvonnan päätteeksi palkinnot löysivät uudet omistajansa.

Kaunis kiitos kaikille osallstujille! Te teitte hienon tapahtuman! Ei unohdeta myöskään iloista ja osaavaa noin 40 hengen talkooväkeä, joita ilman tapahtuma ei voisi toteutua. Saimme tapahtumalle myös yhteensä 12 tukijaa, jotka helpottivat järjestämistä taloudellisesti. Kiitos myös Angelniemen Ankkureille ja Angelniemen kyläyhdistykselle, joilta saimme lainaksi telttoja, pöytiä, keittimiä ym.!

Kokkilan kisakuvat 2018

.